A CARPROTECT KOMPLEX GÉPJÁRMŰVÉDELMI RENDSZER TÖBB, MINT EGY AUTÓRIASZTÓ! 

Elkészült a CARPROTECT új kommunikációs modulja, amely már a GPS műhold alapú pontos helymeghatározásra is képes. Részletek...Az autóriasztó nem elég!

Ha lopás ellen biztos védelmet szeretne, komplex megoldás kell!

A CARPROTECT komplex gépjárművédelme lényegesen erősebb és aktívabb védelmet nyújt autójának, mint egy hagyományos autóriasztó, vagy egy felépítésében rosszul strukturált és beszerelt műholdas (vagy nem műholdas) járművédelmi rendszer. A CARPROTECT hang és fényjelzést adó riasztórendszer, hozzáférhetetlen indításgátló motorblokkolási végpontján felül, számos egyedülállóan erős védelmi funkciót, vészmódot és komfort megoldásokat is tartalmaz.


A CARPROTECT komplex gépjárművédelmi rendszer legfőbb biztonságtechnikai pillérei

  • Kijátszhatatlan, egyedi fejlesztésű, bombabiztos virtuális tulajdonos beazonosítás. Részletek...
  •  A motorháztető illetéktelen kinyitását elektromechanikus motortérzár beépítésével megakadályozzuk. Részletek...
  •  A hozzáférhetetlen motortérbe alakítjuk ki a CARPROTECT végponti analóg motorblokkolás és a rendszer helyét. Részletek...
  • Havidíjmentes GSM távfelügyelet (közvetlen és kétirányú kommunikáció) az autója és az Ön mobiltelefonja között. Részletek...

További egyedülálló jellemzők...

 

autóriasztó

Jelmagyarázat...

A CARPROTECT rendszert folyamatosan fejlesztjük, hogy az autótolvajok előtt járjunk.

Ennek köszönhető, CARPROTECT védelemmel ellátott gépjárművet még soha nem loptak el.

A CARPROTECT komplex autóvédelmi rendszere nem csak lopás, de rablás ellen is véd.

Ismerje meg, miért hatékonyabb a CARPROTECT komplex járművédelmi rendszere, egy autóriasztónál?

Összehasonlítás...


ÁRGARANCIÁT vállalunk arra, hogy a pénzéért nálunk kapja a legtöbbet és a legjobbat! Részletek...


Amit feltétlenül tudnia kell a magyarországi autólopásokról...


A CARPROTECT gépjárművédelem elektronikákat mi terveztük és áramköreibe a beültetett alkatrészek és komponensek típusait is magunk választottuk ki. Az eszközeink legyártását beszállító partnerünktől rendeljük meg. Az egyedi fejlesztésű eszközökhöz magunk írtuk a vezérlő szoftvereket, amelyeket soha nem adunk ki másnak, és amelyek tökéletesen védettek kiolvasás ellen. A védelmi rendszer megalkotásánál az volt a legfőbb koncepciónk, hogy kompromisszumok nélkül olyan védelmet alkossunk, amely megbízható működés mellett, az összes létező támadás ellen tökéletes megoldást nyújt a gépkocsi számára. Az elgondolásunkat három fő szempont mentén csoportosítottuk…

 

Biztos azonosító | Kijátszhatatlan kódpados tulajdonos beazonosítás

A tulajdonos beazonosítására olyan biztos azonosító eljárást kell alkalmaznunk, amely kizárja annak a lehetőségét, hogy a valódi tulajdonoson kívül, illetéktelen személy is azonosítani tudja magát tulajdonosként az autón. A fizikai azonosító eszközökkel az a gond, hogy ellophatóak, a magukból kiadott jelei másolhatóak. Szervizben, szükséges leadásukkal, számos lopás előkészítésre adnak lehetőséget. Így, ha igazi védelmet szeretnénk, nem gondolkodhatunk fizikai azonosító eszközökben.
Ezért döntöttünk a virtuális azonosító eszköz (PIN kód) mellett. A PIN kód a fejünkben van. Azt nem lophatja el tőlünk senki, illetve nem másolható le és több megoldást is kínál a szervizben való lopás előkészítés tökéletes kizárására.
Amíg a kódpadon nem történt meg a helyes azonosítás, addig még a gyári indítókulccsal sem indítható be a motor és nem nyitható ki a motorháztető. A PIN kódot a tulajdonos bármikor megváltoztathatja, illetve lehetősége van arra, hogy mobiltelefonjáról felfüggessze az érvényességét.

Biztos azonosító …

 

Zárt motortér | Hozzáférhetetlen biztonsági zóna létrehozása

A hagyományos autóriasztó rendszerek és azoktól fejlettebb műholdas vagy anélküli járművédelmi rendszerek könnyen sebezhetőek, ha azok az utastérbe kerültek beszerelésre, illetve ha a motorblokkolási pont a könnyen hozzáférhető utastérben lett kialakítva.
Ilyenkor számos lehetőségük van az autótolvajoknak arra, hogy pillanatok alatt ezeket az elektronikákat és motor indításgátló pontot hatástalanítsák.
Azonban, ha a zárt motortér védi a járművédelmi rendszer vezérlő elektronikáit és a CARPROTECT végponti analóg motorblokkolást, akkor illetéktelen személy nem szabotálhatja azokat. Hozzáférhetetlen biztonsági zónát hozunk létre a motortérben. Elektromechanikus motortérzárat építünk be a motortérbe, amely megakadályozza a motorháztető nem kívánt kinyitását.Önindítót soha nem blokkolunk, mert rablásvédelmi funkciónál nem védene. Manuális sebességváltós autónál pedig betolható lenne a jármű. A korszerű START / STOP rendszerrel felszerelt gépkocsiknál az önindító blokkolása hibát idézhetne elő a START / STOP rendszer működésében. Így elmondható, hogy az önindító blokkolása értelmetlen. Kizárólag csak olyan motorblokkolási végpontot választunk ki, amelynek áramköre nem lép ki a motortérből és közvetlenül motor leállást és motor indíthatatlanságot okoz, garancia vesztés nélkül. Az ilyen végponti motorblokkolást lehetetlen hatástalanítani a motorházon kívűl.

Zárt motortér …

 

GSM riasztás | Havidíjmentes távfelügyelet

Általában elmondható, hogy amikor egy autó riaszt (kürt, sziréna, vészvillogó működik), akkor már nem figyel rá senki. Persze vitathatatlan, hogy az autótolvajokat zavarhatja is. Sajnos azonban nem jellemző, hogy az autótolvajok így kerülnek rendőrkézre. Ha a tulajdonos nem tartózkodik hallótávolságon belül, akkor a riasztási eseményről nem értesülhet.
A GSM riasztás ilyenkor tehet jó szolgálatot. A CARPROTECT járművédelmi rendszere kommunikációs modulja (TIM-HIM2-B GSM / GPRS vagy TIM-HIM3 GSM / GPRS / GPS modul) riasztási eseménykor (kürt és vészvillogó működésbe lép) HÍVÁSRIASZTJA a tulajdonost mobiltelefonján. Ha a tulajdonos fogadja a hívást, belehallgathat az utastérben zajló eseményekbe is (mikrofon az utastérben). 
Természetesen, ezzel párhuzamosan a gépkocsiba épített CARPROTECT járművédelmi rendszer továbbra is automatikusan meggátolja a motor beindítását és a motorháztető kinyitását.

Ezen felül a tulajdonosnak lehetősége van arra, hogy mobiltelefonjáról bármikor felfüggessze a kódpadon a PIN kód, vagy akár a PUK kód további használatát.

GSM riasztás …