CARPROTECT MINDEN, AMI GÉPJÁRMŰVÉDELEM!

Ólcsóbb ár alkalmazásának feltételei az OPTIMUM járművédelmi rendszernél


Biztosak vagyunk abban, hogy a CARPROTECT nem csak különleges védelmet jelent az autólopás ellen, de ez jelenleg a magyar piacon kapható legkedvezőbb áru komplex járművédelmi rendszer, ezért vevőink felé ÁRGARANCIÁT vállalunk. Ez azt jelenti, hogy amennyiben bárki – a CARPROTECT technikai paramétereivel megegyező – olcsóbb járművédelmi rendszert talál, a CARPROTECT rendszerét az olcsóbb, versenytárs járművédelmi rendszer árán szereljük be autójába.


Mit jelent az ÁRGARANCIA a CARPROTECT járművédelmi rendszernél?


Amennyiben olcsóbb járművédelmi rendszert talál, amely minden jellemzőjében kiváltja az OPTIMUM járművédelmi rendszert, úgy a mi OPTIMUM járművédelmi rendszerünket az olcsóbb áron szereljük Önnek.


Olcsóbb ár alkalmazásának feltételei az OPTIMUM járművédelmi rendszernél

  • Az olcsóbb járművédelmi rendszer tartalmazza az OPTIMUM járművédelmi rendszer összes BIZTONSÁGTECHNIKAI tulajdonságát.
  • Az olcsóbb járművédelmi rendszer tartalmazza az OPTIMUM járművédelmi rendszer összes funkcióját.
  • Az olcsóbb járművédelmi rendszer biztonsági zónái, beépítési helye azonos a CARPROTECT végponti analóg motorblokkolással és szintén a motortérben van.
  • Az olcsóbb járművédelmi rendszer önmagában képes a motorháztető lezárására úgy, mint az OPTIMUM járművédelmi rendszer.
  • Az olcsóbb járművédelmi rendszer tartalmazza az OPTIMUM járművédelmi rendszer összes műszaki paraméterét.
  • Az olcsóbb járművédelmi rendszer ára tartalmazza az eszközöket és tartozékait, a beszerelési díjat, és az egy év garanciát.
  • Az olcsóbb járművédelmi rendszer ára, érvényességi időkorlát nélkül, hűségnyilatkozati szerződés nélkül, nem egyéni kedvezményen, akción, kuponon, vagy árajánlaton alapul, hanem mindenki számára bármikor elérhető nyilvánosan feltűntetett ár.
  • Hitelt érdemlően bizonyítható cég, műszaki adatok, beépítés helye, kialakítás, termék leírás és ár.


Vissza a kezdőlapra...