CARPROTECT MINDEN, AMI GÉPJÁRMŰVÉDELEM!

Telefon: +36-30/688-53-27

 

GARANTÁLJUK, HOGY A PÉNZÉÉRT NÁLUNK KAPJA A LEGTÖBBET!

 

A CARPROTECT gépjárművédelmi rendszer a saját fejlesztésünk.

A tervezésénél, és a vezérlőszoftver megírásánál, az volt a célunk, hogy egy olyan professzionális terméket alkossunk, amely ár-érték arány, és biztonságtechnikai szempontok mentén, messze felülmúlja a versenytársak csúcstermékeit.

Ezért, a CARPROTECT gépjárművédelmi rendszerre ÁR-ÉRTÉK GARANCIÁT is vállalunk. Részletek…

 

CARPROTECT GÉPJÁRMŰVÉDELMI CSOMAGOK…

 

 

CARPROTECT MINDEN, AMI GÉPJÁRMŰVÉDELEM!

A CARPROTECT terméklistáján megtalálja a gépjárművédelmi megoldások teljes választékát az egyszerű indításgátlóktól, a komolyabb védelmen keresztül,  a professzionális több modulos komplex gépjárművédelmi rendszerekig. Válassza ki gépkocsijának a legmegfelelőbb védelmet!


GÉPJÁRMŰVÉDELMI MEGOLDÁSOK TELJES VÁLASZTÉKA

TERMÉKEK...

 

Az autóriasztó nem elég!

Ha lopás ellen biztos védelmet szeretne, komplex megoldás kell!

A motortérbe szerelt CARPROTECT komplex (több modulos) gépjárművédelme lényegesen erősebb és aktívabb védelmet nyújt autójának, mint az utastérbe szerelt indításgátló, hagyományos autóriasztó, vagy felépítésében rosszul strukturált és beszerelt műholdas (vagy nem műholdas) járművédelmi rendszer. A CARPROTECT hang és fényjelzést adó riasztórendszer, hozzáférhetetlen indításgátló motorblokkolási végpontján felül, számos egyedülállóan erős védelmi funkciót, GSM távriasztást / távvezérelt segítségnyújtó asszisztenciát, GPS műholdas helymeghatározást, vészmódot, és komfort megoldásokat is tartalmaz.

Részletek: MOTORTÉR EXTRA komplex több modulos gépjárművédelmi rendszer...

 

Megrendelné?

Megrendelés előtt kérdései lennének?

Hívjon minket most!

Telefon: +36-30/688-53-27


CARPROTECTMOTORTÉR EXTRA KOMPLEX GÉPJÁRMŰVÉDELMI RENDSZER FELÉPÍTÉSE

 

Autóriasztó

Kép nagyítása és jelmagyarázat...

 


A CARPROTECTMOTORTÉR EXTRA komplex (több modulos) gépjárművédelmi rendszer 5 legfőbb biztonságtechnikai tulajdonsága, amik garantálják hogy az Ön autóját elkerülik az autótolvajok.


1.

Hozzáférhetetlen biztonsági zóna

A motorháztető illetéktelen kinyitását elektromechanikus motortérzár beépítésével megakadályozzuk. Így, egy hozzáférhetetlen biztonsági zónát  hozunk létre az egész motortérben.

Részletek...

 

2.

Szabotálhatatlan végponti analóg motorblokkolás

A hozzáférhetetlen motortérben alakítjuk ki a speciális hatástalaníthatatlan CARPROTECT végponti analóg motorblokkolást és a rendszer helyét.

Részletek...

 

3.

Kijátszhatatlan tulajdonos beazonosítás

kódpad

Kijátszhatatlan, egyedi fejlesztésű, bombabiztos virtuális tulajdonos beazonosítás. Azonosítás elmaradás (90 mp letelte), vagy az azonosítás előtti gyújtás ráadása vagy önindítózás riasztást vált ki az autón (kürt, vészvillogó) továbbá HÍVÁSRIASZTÁS indul a tulajdonos mobiltelefonjára. Csak a helyesen és időben elvégzett azonosítás után indítható a motor és nyitható a motorháztető. Az autótolvaj, még az ellopott gyári indítókulccsal sem tudja ellopni az Ön autóját. A gyári KEYLESS GO (kulcs nélküli) rendszer fatális hibáját is kiküszöböli.

Részletek...

 

4.

Havidíjmentes távfelügyelet , és GSM / GPS zavarásérzékelés

antijamming

Havidíjmentes GSM távfelügyelet (közvetlen és kétirányú kommunikáció) az autója és az Ön mobiltelefonja között. Legyen bárhol is, autója riasztáskor felhívja Önt mobiltelefonján. A GSM vagy GPS vétel szándékos zavarására az autó riasztási folyamatba kezd.

Részletek...

 

5.

GPS és GSM alapú hibrid helymeghatározás

GPS

GPS műhold alapú, és GSM alapú hibrid helymeghatározás. Gyors, pontos és megbízható helymeghatározást biztosít, még mostoha vételi viszonyok esetén is.

Részletek...

 


A CARPROTECT rendszert folyamatosan fejlesztjük, hogy az autótolvajok előtt járjunk.

Ennek köszönhető, CARPROTECT védelemmel ellátott gépjárművet még soha nem loptak el.

A CARPROTECT motortér komplex autóvédelmi rendszere nem csak lopás, de rablás ellen is véd.

Ismerje meg, miért hatékonyabb a CARPROTECT komplex járművédelmi rendszere, egy autóriasztónál?

Összehasonlítás...A CARPROTECT gépjárművédelem elektronikákat mi terveztük és áramköreibe a beültetett alkatrészek és komponensek típusait is magunk választottuk ki. Az eszközeink legyártását beszállító partnerünktől rendeljük meg. Az egyedi fejlesztésű eszközökhöz magunk írtuk a vezérlő szoftvereket, amelyeket soha nem adunk ki másnak, és amelyek tökéletesen védettek kiolvasás ellen. A védelmi rendszer megalkotásánál az volt a legfőbb koncepciónk, hogy kompromisszumok nélkül olyan védelmet alkossunk, amely megbízható működés mellett, az összes létező támadás ellen tökéletes megoldást nyújt a gépkocsi számára. Az elgondolásunkat három fő szempont mentén csoportosítottuk…

 

Biztos azonosító | Kijátszhatatlan kódpados tulajdonos beazonosítás

A tulajdonos beazonosítására olyan biztos azonosító eljárást kell alkalmaznunk, amely kizárja annak a lehetőségét, hogy a valódi tulajdonoson kívül, illetéktelen személy is azonosítani tudja magát tulajdonosként az autón. A fizikai azonosító eszközökkel az a gond, hogy ellophatóak, a magukból kiadott jelei másolhatóak. Szervizben, szükséges leadásukkal, számos lopás előkészítésre adnak lehetőséget. Így, ha igazi védelmet szeretnénk, nem gondolkodhatunk fizikai azonosító eszközökben.
Ezért döntöttünk a virtuális azonosító eszköz (PIN kód) mellett. A PIN kód a fejünkben van. Azt nem lophatja el tőlünk senki, illetve nem másolható le és több megoldást is kínál a szervizben való lopás előkészítés tökéletes kizárására.
Amíg a kódpadon nem történt meg a helyes azonosítás, addig még a gyári indítókulccsal sem indítható be a motor és nem nyitható ki a motorháztető. A PIN kódot a tulajdonos bármikor megváltoztathatja, illetve lehetősége van arra, hogy mobiltelefonjáról felfüggessze az érvényességét.

Biztos azonosító …

 

Zárt motortér | Hozzáférhetetlen biztonsági zóna létrehozása

A hagyományos autóriasztó rendszerek és azoktól fejlettebb műholdas vagy anélküli járművédelmi rendszerek könnyen sebezhetőek, ha azok az utastérbe kerültek beszerelésre, illetve ha a motorblokkolási pont a könnyen hozzáférhető utastérben lett kialakítva.
Ilyenkor számos lehetőségük van az autótolvajoknak arra, hogy pillanatok alatt ezeket az elektronikákat és motor indításgátló pontot hatástalanítsák.
Azonban, ha a zárt motortér védi a járművédelmi rendszervezérlő elektronikáit és a CARPROTECT végponti analóg motorblokkolást, akkor illetéktelen személy nem szabotálhatja azokat. Hozzáférhetetlen biztonsági zónát hozunk létre a motortérben. Elektromechanikus motortérzárat építünk be a motortérbe, amely megakadályozza a motorháztető nem kívánt kinyitását. Kizárólag csak olyan motorblokkolási végpontot választunk ki, amelynek áramköre nem lép ki a motortérből és közvetlenül motor leállást és motor indíthatatlanságot okoz, garanciavesztés nélkül. Az ilyen végponti motorblokkolást lehetetlen hatástalanítani a motorházon kívül.

Zárt motortér …

 

GSM riasztás | Havidíjmentes távfelügyelet

Általában elmondható, hogy amikor egy autó riaszt (kürt, sziréna, vészvillogó működik), akkor már nem figyel rá senki. Persze vitathatatlan, hogy az autótolvajokat zavarhatja is. Sajnos azonban nem jellemző, hogy az autótolvajok így kerülnek rendőrkézre. Ha a tulajdonos nem tartózkodik hallótávolságon belül, akkor a riasztási eseményről nem értesülhet.
A GSM riasztás ilyenkor tehet jó szolgálatot. A CARPROTECT járművédelmi rendszere kommunikációs modulja (TIM-HIM2-B GSM / GPRS vagy TIM-HIM3 GSM / GPRS / GPS modul) riasztási eseménykor (kürt és vészvillogó működésbe lép) HÍVÁSRIASZTJA a tulajdonost mobiltelefonján. Természetesen, ezzel párhuzamosan a gépkocsiba épített CARPROTECT járművédelmi rendszer továbbra is automatikusan meggátolja a motor beindítását és a motorháztető kinyitását.

Ezen felül a tulajdonosnak lehetősége van arra, hogy mobiltelefonjáról bármikor felfüggessze a kódpadon a PIN kód, vagy akár a PUK kód további használatát.

GSM riasztás …

 

 


Megrendelné?

Megrendelés előtt kérdései lennének?

Hívjon minket most!

Telefon: +36-30/688-53-27

...