CARPROTECT MINDEN, AMI GÉPJÁRMŰVÉDELEM!

HOZZÁFÉRHETETLEN MOTORTÉR

Elektromechanikus motortérzár beépítése


Illetéktelen személyek számára megakadályozzuk a motorháztető kinyitását, az elektromechanikus motortérzár beépítésével.

A védett motortérbe szereljük be a CARPROTECT elektronikákat, és a hozzáférhetetlen motortérben alakítjuk ki a CARPROTECT végponti analóg motorblokkolástÍgy, a CARPROTECT elektronikák, a CARPROTECT végponti analóg motorblokkolás és a jármű gyári alkatrészei is illetéktelen személyek számára hozzáférhetetlenek. Ez, lényegesen erősebb védelmet biztosít a gépkocsi számára, mint azok a védelmi eszközök (és motorblokkolási pontjai), amelyeket a könnyen hozzáférhető utastérbe szerelnek be.

A CARPROTECT járművédelmi rendszer, csak a kódpadon helyesen és időben megadott PIN kód után engedélyezi a motorháztető kinyitást és a motor indítását.

Az elektromechanikus motortérzár beépítése nem veszélyezteti a gépkocsi garanciáját!

Az elektromechanikus motortérzár és annak vezérelt működési protokollja minden biztonságtechnikai, tűzrendészeti és Európai Uniós előírásoknak megfelel!

Az elektromechanikus motortérzár beépítése semmilyen hátrányos hatással nincs a gépkocsi működésére, azonban nagymértékben növeli a lopás elleni védelmét.

A motorháztető erőszakos feszegetésére a motortér nyitás érzékelő és/vagy az emelésérzékelő preventív riasztást indít, valamint a tulajdonos HÍVÁSRIASZTÁST kap mobiltelefonjára. Azonban a motorháztető (motortér) továbbra is nyithatatlan marad és a motor továbbra is indíthatatlan.

A tulajdonos biztonságos beazonosítására a kijátszhatatlan kódpados azonosítás szolgál.