CARPROTECT MINDEN, AMI GÉPJÁRMŰVÉDELEM!

Valódi védelem


A CARPROTECTMOTORTÉR EXTRA komplex (több modulos) gépjárművédelmi rendszer 5 legfőbb biztonságtechnikai tulajdonsága, amik garantálják hogy az Ön autóját elkerülik az autótolvajok.


1.

Hozzáférhetetlen biztonsági zóna


A motorháztető illetéktelen kinyitását elektromechanikus motortérzár beépítésével megakadályozzuk. Így, egy hozzáférhetetlen biztonsági zónát  hozunk létre az egész motortérben.

Részletek...


2.

Szabotálhatatlan végponti analóg motorblokkolás


A hozzáférhetetlen motortérben alakítjuk ki a speciális hatástalaníthatatlan CARPROTECT végponti analóg motorblokkolást és a rendszer helyét.

Részletek...


3.

Kijátszhatatlan tulajdonos beazonosítás

kódpad

Kijátszhatatlan, egyedi fejlesztésű, bombabiztos virtuális tulajdonos beazonosítás. Azonosítás elmaradás (90 mp letelte), vagy az azonosítás előtti gyújtás ráadása vagy önindítózás riasztást vált ki az autón (kürt, vészvillogó) továbbá HÍVÁSRIASZTÁS indul a tulajdonos mobiltelefonjára. Csak a helyesen és időben elvégzett azonosítás után indítható a motor és nyitható a motorháztető. Az autótolvaj, még az ellopott gyári indítókulccsal sem tudja ellopni az Ön autóját. A gyári KEYLESS GO (kulcs nélküli) rendszer fatális hibáját is kiküszöböli.

Részletek...


4.

Havidíjmentes távfelügyelet , és GSM / GPS zavarásérzékelés

antijamming

Havidíjmentes GSM távfelügyelet (közvetlen és kétirányú kommunikáció) az autója és az Ön mobiltelefonja között. Legyen bárhol is, autója riasztáskor felhívja Önt mobiltelefonján. A GSM vagy GPS vétel szándékos zavarására az autó riasztási folyamatba kezd.

Részletek...


5.

GPS és GSM alapú hibrid helymeghatározás

GPS

GPS műhold alapú, és GSM alapú hibrid helymeghatározás. Gyors, pontos és megbízható helymeghatározást biztosít, még mostoha vételi viszonyok esetén is.

Részletek...